Bug Report Forums
Report bugs and errors to the Flight Rising development team.
TOPIC | Issues with Site Pages Loading Slowly
1 2 3 4 5 6 7 ... 17 18
I'm accessing the site on Google Chrome.

For the last week or so, I've been having issues with almost every page on the site (but especially Nesting Grounds and Gather Items) loading extremely slowly. I've tried clearing my cookies and history, but it doesn't fix the issue.
I'm accessing the site on Google Chrome.

For the last week or so, I've been having issues with almost every page on the site (but especially Nesting Grounds and Gather Items) loading extremely slowly. I've tried clearing my cookies and history, but it doesn't fix the issue.
@oftheseaandstars


well, i'd say it's belongs to your browser or Internet. try to uise another browser
@oftheseaandstars


well, i'd say it's belongs to your browser or Internet. try to uise another browser
50449839p.png Artshop
DeviantArt
Unreal Engine
9.gif Fatal Error: Uncaught Error: Detected Unknown User BayoDino in http://flightrising.com/main.php?p=lair&tab=userpage&id=456691 Line 5
I've been having the same exact issue, and so has my girlfriend, as well as several people in a Discord server that I'm in. No normal troubleshooting methods (clearing cache, browser history, changing browsers) has helped. The lag is sometimes horrible, and it can take closer to 30 seconds for a dragon image to load.


@NeonDino

I highly doubt it's just the OPs browser or internet. Several people have had this problem for a while now. Frankly, just going "it's just a problem on your browser/internet" is not helpful in any way.
I've been having the same exact issue, and so has my girlfriend, as well as several people in a Discord server that I'm in. No normal troubleshooting methods (clearing cache, browser history, changing browsers) has helped. The lag is sometimes horrible, and it can take closer to 30 seconds for a dragon image to load.


@NeonDino

I highly doubt it's just the OPs browser or internet. Several people have had this problem for a while now. Frankly, just going "it's just a problem on your browser/internet" is not helpful in any way.
xxxxx EdLpH8q.png xx x
Art shop
Wishlist
Ridgeback accent/skin collection
Ridgeback hatchery
xxxxxxx 9yYVSPe.png
I've had the issue on the AH yesterday (pictures not loading) when browsing dragons and in the Coliseum today where I had a white screen with only the buttons visible. And I am not using Chrome, but Firefox.
I've had the issue on the AH yesterday (pictures not loading) when browsing dragons and in the Coliseum today where I had a white screen with only the buttons visible. And I am not using Chrome, but Firefox.
LoreShopIcon.png
SDBrake.png
It seems to me that the www parts of the site are horrendously laggy, while www1 parts are loading just fine.
It seems to me that the www parts of the site are horrendously laggy, while www1 parts are loading just fine.
tumblr_o79n8zlDcf1vou72zo1_500.png

Ledi | tumblr_pmexawN29R1r6790wo3_r1_75sq.png | tumblr_pmexawN29R1r6790wo2_75sq.png
Yeah I'm kind of having issues with some pages loading slowly too.

I had this issue a couple months ago but honestly it was worse then. I tried all of the troubleshooting methods I could think of and nothing really worked save for waiting it out.

It's certainly not my internet speed or something like packet loss/etc because other sites load very quickly for me, and I have no problems with streaming high def video etc.

It fixed itself in a few days for me. Let's see if it works that way this time!
Yeah I'm kind of having issues with some pages loading slowly too.

I had this issue a couple months ago but honestly it was worse then. I tried all of the troubleshooting methods I could think of and nothing really worked save for waiting it out.

It's certainly not my internet speed or something like packet loss/etc because other sites load very quickly for me, and I have no problems with streaming high def video etc.

It fixed itself in a few days for me. Let's see if it works that way this time!
162rSni.png
As I posted on another topic, I run a WinMTR check and it shows 12 hops from me to the site and hops 8, 9, and 10 are unresponsive. With the problem being so relatively close to the site I'd imagine it'd affect several of us.

It's not a problem *at my end* nor is it an actual site problem, at least for me. It's something between the 2 that I'll just haveta wait out.


It /is/ frustrating though, rolling along smoothly 1 moment then suddenly having a page take a few moments to load anything at all, or images roll in so slowly they almost go backwards, assuming they load at all.

I know I should just reel it in and do something else until it clears but meh, I'm something of a gamer. :P
As I posted on another topic, I run a WinMTR check and it shows 12 hops from me to the site and hops 8, 9, and 10 are unresponsive. With the problem being so relatively close to the site I'd imagine it'd affect several of us.

It's not a problem *at my end* nor is it an actual site problem, at least for me. It's something between the 2 that I'll just haveta wait out.


It /is/ frustrating though, rolling along smoothly 1 moment then suddenly having a page take a few moments to load anything at all, or images roll in so slowly they almost go backwards, assuming they load at all.

I know I should just reel it in and do something else until it clears but meh, I'm something of a gamer. :P
I'm experiencing the same thing. Some pages load slowly/stop loading halfway, and basically at every page there's at least one image (people's vistas, and even more so dragon images) that takes ages to load.
I'm experiencing the same thing. Some pages load slowly/stop loading halfway, and basically at every page there's at least one image (people's vistas, and even more so dragon images) that takes ages to load.
Signature.png
I've also been having issues today, came here to see if anyone else was! Glad it's not just me. Coli is running terribly slow...
I've also been having issues today, came here to see if anyone else was! Glad it's not just me. Coli is running terribly slow...
PxcPoIQ.pngboZI103.pngAsJwgjb.png4H1wZ1f.pngap6zfZB.gif
Also having issues (relevant username lol), some pages and dragon images refuse to load in completely at times. It's even worse in the coli, with the ping sometimes jumping up to the mid 700's and the capchas failing to load in completely, forcing me to fail the image.
Also having issues (relevant username lol), some pages and dragon images refuse to load in completely at times. It's even worse in the coli, with the ping sometimes jumping up to the mid 700's and the capchas failing to load in completely, forcing me to fail the image.
cJl55De.png
1 2 3 4 5 6 7 ... 17 18