Bug Report Forums
Report bugs and errors to the Flight Rising development team.
TOPIC | Issues with Site Pages Loading Slowly
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18
Thank you so much Mutron (and team) for keeping us updated! If nothing else, I'm ridiculously relieved to know it is not an issue somewhere on my end of things. Really can't afford a new anything, much less a new computer, right now. Hopefully this is an easy fix once it's tracked down. :)

Thank you so much Mutron (and team) for keeping us updated! If nothing else, I'm ridiculously relieved to know it is not an issue somewhere on my end of things. Really can't afford a new anything, much less a new computer, right now. Hopefully this is an easy fix once it's tracked down. :)

AvyQk6b.pngtumblr_om7wmtaZKm1w2diclo1_100.pngHIVCXgZ.png2XA7Pb0.pngJM6vL8j.png
Still not working for me. :( Coli is completely unplayable.

System: Windows 10
Browser: Chrome
ISP: Shaw Cable (Canadian)
Still not working for me. :( Coli is completely unplayable.

System: Windows 10
Browser: Chrome
ISP: Shaw Cable (Canadian)
FHDwgvu.pngh5omsEt.pngPr4E9B4.png
I haven't had any issues today yet, game is running smooth again. :)
I haven't had any issues today yet, game is running smooth again. :)
EfKU5Mt.pngpYAz4OB.pngLbWpqfq.pngshield-inferness.pngdragons-wanted-sig2.png
Thank you for the additional update, Mutron!

I just wanted to give an update from my side.
FR has been running very smoothly for me since yesterday. There were one or two instances where the forum wasn't loading correctly and I had to reload the page to get it going, but besides that, there haven't been any problems on my end. Lair and dragon pages load without issues, same goes for the forums and individual threads, I could use my gathering turns without trouble, and the coliseum is running as it should be.
I can't say what changed, but something did change. And whatever that is, it improved the situation on my end.
Thank you for the additional update, Mutron!

I just wanted to give an update from my side.
FR has been running very smoothly for me since yesterday. There were one or two instances where the forum wasn't loading correctly and I had to reload the page to get it going, but besides that, there haven't been any problems on my end. Lair and dragon pages load without issues, same goes for the forums and individual threads, I could use my gathering turns without trouble, and the coliseum is running as it should be.
I can't say what changed, but something did change. And whatever that is, it improved the situation on my end.
UoWLgkH.pngpkpi5Nx.png
The site seems to be running smooth for me again as well. Not sure what changed but haven't had any more unusual slowness since yesterday.
The site seems to be running smooth for me again as well. Not sure what changed but haven't had any more unusual slowness since yesterday.
Don't mind me.. - Hey! S0MBR4 here! I wanted to clear up a surprisingly common mistake for people wanting to ping me or contact me! My name actually has 2 numbers in it! 0 and 4! Sorry for the confusion amigos!
There is still the odd "need to click twice to open x link" but that honestly could just be my impatience. Images seem to be loading as do general pages too.

So can confirm that it's also getting better on my end as well!
There is still the odd "need to click twice to open x link" but that honestly could just be my impatience. Images seem to be loading as do general pages too.

So can confirm that it's also getting better on my end as well!
I'm also having an improved experience, some images continue to be slow to load but don't actually hang, just takes an extra half-second (and could entirely be blamed on my position at the far edge of our router's range or just Comcast in general). No issues with Crim or Baldwin yesterday or today, and no issues with the random dragon on the front page making the page hang. Cheers!
I'm also having an improved experience, some images continue to be slow to load but don't actually hang, just takes an extra half-second (and could entirely be blamed on my position at the far edge of our router's range or just Comcast in general). No issues with Crim or Baldwin yesterday or today, and no issues with the random dragon on the front page making the page hang. Cheers!
tumblr_ozp7liPSd31w8xkufo9_250.png
The site's been running smoothly for me the past two days. There are a few occasions where a page might take a few seconds longer to load, but it doesn't happen very often and luckily nothing stalls or hangs forever like earlier in the week. So thank you, Mutron and the other devs, for keeping us posted on the situation and for addressing it quickly! :)
The site's been running smoothly for me the past two days. There are a few occasions where a page might take a few seconds longer to load, but it doesn't happen very often and luckily nothing stalls or hangs forever like earlier in the week. So thank you, Mutron and the other devs, for keeping us posted on the situation and for addressing it quickly! :)
YrlvOd9.pngQ47Y0lm.png
Yep, the site is now working better for me as well :D
Thank you for working on getting it fixed quickly
Yep, the site is now working better for me as well :D
Thank you for working on getting it fixed quickly
I still have the same problems with crashing and slow loading pages :( It seems not as often as before but the problem is still there.
But thanks a lot for your hard work devs and for keeping us updated.
I still have the same problems with crashing and slow loading pages :( It seems not as often as before but the problem is still there.
But thanks a lot for your hard work devs and for keeping us updated.
sig1coatl-basecolojsig.jpg
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18