LadyMystique

(#30932965)
Level 1 Coatl
Click or tap to view this dragon in Scenic Mode, which will remove interface elements. For dragons with a Scene assigned, the background artwork will display at full opacity.

Mystikko

Stardust Scholar
Click or tap to share this dragon.
Click or tap to view this dragon in Predict Morphology.
Energy: 48/50
This dragon’s natural inborn element is Lightning.
Female Coatl
Expand the dragon details section.
Collapse the dragon details section.

Personal Style

Apparel

Pretty Pink Neck Bow
Black Cat
Gossamer Flame Candles
Pretty Pink Arm Bow
Pretty Pink Tail Bow
Twilight Sylvan Twist
Pink Wooly Coat
Pretty Pink Wing Bow
Soft Pink Silk Veil
Midnight Cape
Lovely Seraph Wing Ornament
Lovely Seraph Anklets
Pink Wooly Antennae
Spellwrought Halo
Smokeswirl

Skin

Accent: Baby Doll Pink

Scene

Scene: Arcanist's Domain

Measurements

Length
7.7 m
Wingspan
9.5 m
Weight
874.79 kg

Genetics

Primary Gene
Obsidian
Petals
Obsidian
Petals
Secondary Gene
Obsidian
Butterfly
Obsidian
Butterfly
Tertiary Gene
Pink
Runes
Pink
Runes

Hatchday

Hatchday
Feb 18, 2017
(7 years)

Breed

Breed
Adult
Coatl

Eye Type

Eye Type
Lightning
Common
Level 1 Coatl
EXP: 0 / 245
Meditate
Contuse
STR
6
AGI
7
DEF
6
QCK
7
INT
7
VIT
5
MND
6

Biography

Lady Mystique
awwwwwww tumblr_oswg5vcfeg1v8lm95o3_r1_100.gif hizwEVc.jpg tumblr_oswg5vcfeg1v8lm95o4_r1_100.gif
Married
smPpk9R.jpgAdopted daughterD0VcOj6.jpg
hk6547F.png


Mystique syntyi keskiyöllä täydenkuun pimennyksen aikana, ja siksi hänen nahastaan kerrottiin kuvastuvan yö ja kristallinvalkeista silmistä puolestaan kuutamo. Tytön vanhoihin uskomuksiin perehtynyt klaani harjoitti muinaista taikuutta ja nämä olivat jo ennalta profetoineet tytön syntymän. Mystiquessa taikuus oli kaikista vahvin. Pienestä pitäen tälle tulivat tutuksi enne-unet, joista osa kävi toteen, ja osa pitkälti tämän ansiosta kyettiin muuttamaan.

Vaikka Mystiquen kykyjä arvostettiin ja ihailtiin laajalti, niitä myös pelättiin. Tällä ei ollut koskaan ollut ystäviä vain asiakkaita, joita tämä taitojensa mukaan auttoi. Vain tämän oma klaani ja lähin perhe ymmärsivät, millaisen ”taakan” tyttö oli saanut kannettavakseen. Mystique ei ehkä koskaan saisi tavallista elämää lohikäärmeenä.

Taikuus ei korruptoinut Mystiqueta niin kuin se oli tehnyt muutamalle tytön sukulaiselle. Voimien kasvaessa tyttö suoriutui entistä vaikeammista taioista ja saattoi toisinaan hallita heikomman lohikäärmeen ajatuksia. Se oli taito, josta tyttö ei mielellään puhunut tai leveillyt, sillä hän käytti sitä ainoastaan etsiessään syytä univaikeuksista kärsivien lohikäärmeiden kohdalla.

mUDiHyS.jpg
Art by EevyernDracaneon



Erityisen häijy talvi loi Eteläiselle jäätikölle mitä julmimmat elinolosuhteet. Osa lohikäärmeistä joutui jopa luovuttamaan ja muuttamaan elinkelpoisemmille alueille, mutta ei Mystique. Tämä oli taas nähnyt yhden enne-unistaan ja kaikkein pahimman lumimyrskyn ravistellessa koko jäätikköä tämä lensi suoraan uhkaaviin myrskypilviin. Kaikki olivat huolissaan. Nämä olivat kuvitelleet tytön lentäneen taivaalle pysäyttääkseen myrskyn epätavallisilla voimillaan. Sen sijaan Mystique palasi Ikijään linnoitukseen kantaen sylissään pientä lasta, joka näiden silmiin näytti perhoselta.

Mystique omaksui heti äidin roolin nuoren lohikäärmeen elämässä. Tämä oli onnellinen, sillä ensimmäistä kertaa elämässään tällä oli joku, jolle tämä merkitsi kaikkea. Mystique opetti nuorelle Sylphidelle lääkeyrttien käyttöä, aromaterapiaa ja lopulta myös voimiensa saloja. Sylphide oli aina hyvin kuuliainen oppilas ja tunnollinen tytär, vaikka jotkin äitipuolen tarinat pelottivatkin tätä.


64a23532fd49ab3874252bb3c467e2a9816d0549.png


Ollessaan auttamassa vanhaa lohikäärmettä Tuhansien virtojen merellä, Mystique ja Sylphide tapasivat virtojen oman maagikon, Magiquen. Monet illat kaksi lohikäärmettä viettivät väitellen, luennoiden, keskustellen taikuudesta ja salatuista voimista sekä niiden vaaroista. Ennen kuin naiset ehtivät kuitenkaan lähteä takaisin Eteläiselle jäätikölle, Magique luovutti Mystiquelle kolme esinettä, joista jälkimmäinen tuli naiselle täytenä yllätyksenä.

Kun tieto siitä, miten Sylphide avioituisi Macaronin kanssa, julkistettiin ja tämä jäisi Tähdenlennon saariryhmään, päättivät Mystique ja Magique toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa. Aika oli siihen otollinen. Nämä eivät jättäneet Sylphideä, vaan perustivat saariryhmään, lähelle observatoriota, Myyttisten voimien akatemian epätavallisesti lahjakkaille lohikäärmeille. Ajan myötä, ikäerostaan huolimatta ja Sylphiden kannustamana saariryhmän hovissa tunnettu Lady Mystique ja Lordi Magique vihkiytyivät.

BEq4e91.jpg
Art by Angilian



"Because magic is power"
sn5ZqCR.png
Abilities
╭━━━━━━━━╮

STRENGTH
███████░░░░░
INTELLIGENCE
██████████░░
CHARISMA
██████████░░
MAGIC
████████████

╰━━━━━━━━╯

If you feel that this content violates our Rules & Policies, or Terms of Use, you can send a report to our Flight Rising support team using this window.

Please keep in mind that for player privacy reasons, we will not personally respond to you for this report, but it will be sent to us for review.

Click or tap a food type to individually feed this dragon only. The other dragons in your lair will not have their energy replenished.

This dragon doesn't eat Insects.
This dragon doesn't eat Meat.
Feed this dragon Seafood.
This dragon doesn't eat Plants.
You can share this dragon on the forums by either copying the browser URL manually, or using bbcode!
URL:
Widget:
Copy this Widget to the clipboard.

Exalting LadyMystique to the service of the Arcanist will remove them from your lair forever. They will leave behind a small sum of riches that they have accumulated. This action is irreversible.

Do you wish to continue?

  • Names must be longer than 2 characters.
  • Names must be no longer than 16 characters.
  • Names can only contain letters.
  • Names must be no longer than 16 characters.
  • Names can only contain letters.