Magique

(#30079145)
Magic always comes with a price
Click or tap to view this dragon in Scenic Mode, which will remove interface elements. For dragons with a Scene assigned, the background artwork will display at full opacity.

Maagikko

Seawater Savior
Click or tap to share this dragon.
Click or tap to view this dragon in Predict Morphology.
Energy: 48/50
This dragon’s natural inborn element is Water.
Male Coatl
Expand the dragon details section.
Collapse the dragon details section.

Personal Style

Apparel

Will o' the Wisp
Ghost Flame Tail Jewel
Ghost Flame Candles
Ghost Flame Wing Ribbon
Conjurer's Staff
Conjurer's Hat
Ghost Flame Tail Ribbon
Sparkling Blue Neck Bow
Ghost Flame Collar
Raven Sylvan Dress
Raven Sylvan Wings
Romantic Red Rose
Eerie Cyan Grasp
Spectral Fuchsia Clawrings
Counselor Rings
Smokeswirl

Skin

Accent: Stellar Dust

Scene

Scene: Foxfire Grove

Measurements

Length
6.99 m
Wingspan
6.88 m
Weight
706.66 kg

Genetics

Primary Gene
Obsidian
Skink
Obsidian
Skink
Secondary Gene
Obsidian
Spinner
Obsidian
Spinner
Tertiary Gene
Pink
Runes
Pink
Runes

Hatchday

Hatchday
Jan 14, 2017
(7 years)

Breed

Breed
Adult
Coatl

Eye Type

Eye Type
Water
Common
Level 1 Coatl
EXP: 0 / 245
Meditate
Contuse
STR
6
AGI
7
DEF
6
QCK
7
INT
7
VIT
5
MND
6

Biography

Lord Magique
awwwwww tumblr_otozhb8LjM1v8lm95o2_100.png CW92zFK.jpg tumblr_otozhb8LjM1v8lm95o4_100.png
Married
esMlmJi.jpg
wHL4FP7.png


Tuhansien virtojen merellä oli epätavallisen korkea tulvavuoksi, mikä johtui siitä että kaikki planetaariset taivaankappaleet osuivat lineaarisesti vierekkäin. Tuona merkittävänä päivänä syntyi vain yksi lohikäärme, jolle annettiin nimi, Magique. Jo nuorella iällä Magique omasi ihmeellisiä voimia. Tämä sai esineet levitoimaan ympärillään, kykeni jakamaan virrat ja luomaan veteen massiivisia pyörteitä kuten näiden hallitsevan jumalan, Vuorovetten herran oli tarinoitu tehneen.

Erilaiset ennakkoluulot ja – asenteet hallitsivat Magiquen elämää. Tuhansien virtojen merellä ei asunut ainuttakaan lohikäärmettä, joka olisi kyennyt moiseen. Pojan täytyi siis olla erityinen tai kirottu. Monet lohikäärmeet kaihtoivat poikaa, joka ei usein hallinnut sisällään jyllääviä voimia, mutta monet löysivät lohtua, kun poika kykeni parantamaan näiden taisteluarvet ja haavat. Osa käytti tätä ominaisuutta myös hyväksi, mikä aiheutti sen, että Magique erakoitui muista meren lohikäärmeistä kokonaan.

Vesikäärmeenä tämä antoi aaltojen kannatella itsensä yhä kauemmas ulapalle ja sai lopulta kuulla Eteläisestä jäätiköstä sekä siellä asuvasta suvusta. Ehkä tämä ei sittenkään ollut kokonaan yksin maailmassa. Hyytävä kylmyys ei sopinut nuorukaiselle, joka viimein saavutti Ikijään linnoituksen kruununmuotoiset jäähuiput. Paikka oli tästä kuitenkin taianomainen.

Magiquelle kerrottiin, miten tämä oli tehnyt hukkaretken. Se jonka veressä virtasi näistä vanhin ja voimakkain taikuus oli kaukana muualla. Nämä eivät kuitenkaan voineet olla säälimättä nuorukaista, joka oli tehnyt niin pitkän retken saavuttaakseen linnoituksen. Mystiquen suku tarjosi Magiquelle tilaisuutta viipyä luonaan ja perehtyä näiden kirjastoissa maagikon elämään, mistä pojalla ei näyttänyt olevan tietoakaan. Tuntien olevansa oikeassa paikassa Magique antoi kirjallisuuden syöpyä elämäänsä. Hän nautti lukea pölyisiä pergamentteja ja opetteli pitkiä riimuja, jotka auttoivat tätä vähitellen omaksumaan maagikon arjen.

Ennen kuin Mystique ja Sylphide ehtivät kotiin saakka, Magique vilustui pahasti. Hän ei ollut tottunut jäisen linnoituksen kalvamaan kylmyyteen, joka ajoittain salpasi hengityksen. Muut Mystiquen sukulaiset tulivat yksimielisiksi siitä, että pojan oli palattava synnyinseuduilleen missä tämä voisi saada paljon hyvää aikaiseksi kuten heidän Mystiquensa. Haikein ja pettynein mielin Magique lähti jäätiköltä mukanaan paljon kopioimiaan tekstejä ja kirjoituksia, joilla saisi perusteltua asemansa vesikäärmeiden keskuudessa.


a5edef6c11fb667bdc6b3f28824ad8726c62851d.png



Magique onnistui hankkeessaan, ja tunsi päässeensä lähemmäs itseään Vuorovetten herraa. Hän saattoi jälleen olla hyödyksi tulematta kuitenkaan hyväksi käytetyksi. Sen sijaan, että pojan vanhemmat olisivat olleet häpeissään jälleen yhden puolihuolimattoman taikatempun käsistä riistäytymisen jäljiltä, nämä ymmärsivät vihdoin olevansa kovin ylpeitä pojastaan. Aika jäätiköllä oli kasvattanut jälkeläistä.

Silloin Magiquen isä, Zandar sairastui vakavasti. Magique teki kaikkensa parantaakseen isänsä, mutta mikään ei keino ei tuntunut vakiinnuttavan pysyvästi isän terveyttä. Tämä sai jopa salamoita aikaan vedessä, mutta isän tila ei kohentunut. Jos mitään, sairaus vaikutti pahentuvan ja laajenevan. Viimeisenä keinonaan Magique kirjoitti Ikijään linnoitukseen pyytäen apua, joka saapui kahden lohikäärmeen muodossa.

Kesti kokonaisen kuukauden Mystiquelta analysoida ja jäljittää vitsaus, joka oli iskenyt kyntensä Magiquen isään. Sinä aikana nämä kaksi taikavoimia omaavaa lohikäärmettä saattoivat vaihtaa kuulumisia, ja viimein Mystique kuuli toisen puolen tarinasta, jossa virtojen merestä oli saapunut heidän klaaniinsa ihka oikea maagikko. Magique esitteli toiselle taitojaan ja samalla oppi lisää, mutta tämä ei voinut olla pohtimatta tekikö hän kaiken vain yrittääkseen tehdä vaikutuksen toiseen. Mystiquella kun oli ollut kaikki aika oppia ja tällä toiseen verrattuna niin vähän. Magique ei voinut olla aistimatta, miten Mystiquen suhtautuminen oli tähän samankaltainen kuin naisen holhokkiin, nuoreen Sylphideen.

Magique antoi Mystiquelle lähtiäislahjaksi kolme esinettä, niistä viimeisin oli keskiyön kristalli. Mystique ei kuitenkaan pukenut kihlasormusta käteensä, vaan kietoi sen koruksi häntäänsä. Tämä vaati, että toinen yrittäisi ensin etsiä puolisoa omasta klaanistaan. Näiden erottua omille asuinalueilleen tuli näiden tavaksi lähettää toisilleen etiäisiä. Näitä viehätti edelleen ajatus omasta oppilaitoksesta. Magique etsi töiden lomassa rahoituksen orastavalle yhteiselle ajatukselle, ja kun Sylphide ja Macaron tarjosivat sopivaa tilaa, Mystique ei yksinkertaisesti voinut enää kieltäytyä.
R5ArTrV.jpg
Art by EevyernDracaneon




"Magic always comes with a price"
MIETal1.png

Abilities
╭━━━━━━━━╮

STRENGTH
█████████░░░
INTELLIGENCE
██████████░░
CHARISMA
███████████░
MAGIC
████████████


╰━━━━━━━━╯
If you feel that this content violates our Rules & Policies, or Terms of Use, you can send a report to our Flight Rising support team using this window.

Please keep in mind that for player privacy reasons, we will not personally respond to you for this report, but it will be sent to us for review.

Click or tap a food type to individually feed this dragon only. The other dragons in your lair will not have their energy replenished.

This dragon doesn't eat Insects.
This dragon doesn't eat Meat.
Feed this dragon Seafood.
This dragon doesn't eat Plants.
You can share this dragon on the forums by either copying the browser URL manually, or using bbcode!
URL:
Widget:
Copy this Widget to the clipboard.

Exalting Magique to the service of the Arcanist will remove them from your lair forever. They will leave behind a small sum of riches that they have accumulated. This action is irreversible.

Do you wish to continue?

  • Names must be longer than 2 characters.
  • Names must be no longer than 16 characters.
  • Names can only contain letters.
  • Names must be no longer than 16 characters.
  • Names can only contain letters.