Gaster

(#53887317)
Level 4 Mirror
Click or tap to view this dragon in Scenic Mode, which will remove interface elements. For dragons with a Scene assigned, the background artwork will display at full opacity.

Familiar

Umbra Wolf
Click or tap to share this dragon.
Click or tap to view this dragon in Predict Morphology.
Energy: 0/50
This dragon’s natural inborn element is Shadow.
Male Mirror
Expand the dragon details section.
Collapse the dragon details section.

Personal Style

Apparel

Untamed Claws
Shadowstrike
Ebony Antlers
White Raven Talons
Bloody Arm Bandages
White Raven Armor
Brutal Banner
Bloody Chest Bandage
Bloody Wing Bandages
Plasmpool Tailspine

Skin

Scene

Measurements

Length
3.99 m
Wingspan
6.77 m
Weight
519.2 kg

Genetics

Primary Gene
Obsidian
Metallic
Obsidian
Metallic
Secondary Gene
Obsidian
Shimmer
Obsidian
Shimmer
Tertiary Gene
Obsidian
Spines
Obsidian
Spines

Hatchday

Hatchday
Jul 25, 2019
(4 years)

Breed

Breed
Adult
Mirror

Eye Type

Eye Type
Shadow
Uncommon
Level 4 Mirror
EXP: 1491 / 4027
Scratch
Shred
STR
7
AGI
8
DEF
6
QCK
8
INT
5
VIT
6
MND
5

Biography

Persoonallisuus:
-Vähäpuhuinen
-Hiljainen
-Vakava
-Ei hymyile

Ulkonäkö:
-Obsidionin musta metallinen vartalo
-Mustia piikkejä päästä suoraan hännänpäähän
-Tumman liilat varjomaiset silmät

Puheääni:
-Kuiva
-Raipea

Inspiraatio:
-Entry Number Seventeen by SharaX (Deltarune Remix)
-Through Glass by Stone Sour

Gaster oli nuorena erittäin positiivinen, iloinen, hymyilevä ja avulias. Hänen perhe rakasti häntä ja hänen isoveljeään, joka oli erittäin väliinpitämätön. Hänen vanhempansa olivat erittäin vanhoja jo silloin kun hän oli nuori joten hänen ja hänen veljensä piti tehdä paljon kotitöitä auttaakseen vanhempiaan.
Gaster asui suuressa kylässä lähellä kuningaskunnan suurinta kaupunkia. Näihin aikoihin kuningas päätti tehdä suuren, salaisen laboratorion vuoristoon, metsän keskelle. Tämän laboratorion sijaintia tai olemassa oloa ei kerrottu kansalle ja sen tarkoituksena oli selvittää miten luodaan täydellinen armeija, täydellisiä tappajia jotka tekisivät hirveimmät teot ilman että välittäisivät siitä. Kuningas pakotti perheitä antamaan lapsiaan pois ja kertoi heidän menevän "rakennus töihin kaupunkiin", näin ei kuitenkaan käynyt vaan heidät vietiin kyseiseen laboratorioon, jonka Gaster myöhemmin nimitti "Mielisairaalaksi". Gasteriin, hänen veljeensä ja tunasiin muihin lapsiin tehtiin paljon erillaisia kokeita, jotkut jotka olivat kivuliaita ja jotkut sydäntä raastavia. Heitä leikattiin ilman nukutusta eikä kipulääkkeitä annettu lainkaan. Heitä lyötiin erillaisilla esineilla, luita katkottiin, jätettiin pakastimeen jopa päiviksi, joihin jotkut kuolivat ja heitä pakotettiin taistelemaan toisiaan vastaan kuolemaan saakka.
Gasterin aivot leikattiin niin, että hän ei muista elämää ennen laboratoriota ja hän ei tunne tunteitä. Hän ei ollut ensimmäinen johon leikkaus toimi, mutta hän oli ensimmäinen joka selvisi siitä. Hännen leikkauksen tehoa testattiin käskemällä häntä tappamaan oman veljensä kylmäverisesti. Gaster teki sen ja vain katsoi läpi sormien tehdessään sen. Gaster oli nopeampi, fiksumpi, vahvempi ja ennen kaikkea hän pystyi tekemään sen toisin kuin veljensä, koska hän ei tuntenut armoa.
Gaster eli laboratoriossa monta viikkoa nähden saman toistuvan uudelleen ja uudelleen. Lapsien tulevan, kärsivän, huutavan, kuolevan ja vain muutamista tuli samanlaienen kuin hänestä. Nocturne ei kuitenkaan suostunut kuuntelemaan hänen luojaansa, hän ajatteli, että he eivät ole sen arvoisia. Joten Gaster tappoi kaikki laboratoriossa olevat kylmällä verellä ja poltti koko paikan, siitä jäi jäljelle vain palaneita ruumiita, hylätty laboratorio kivi rakennus ja Gaster. Hänen ruumiinsa oli täynnä haavoja, viiltoja ja puraisun jälkiä, joten hän laittoi sideharsoja niiden ympärille.
Gaster etsi jotakuta joka olisi hänen mestarinaan olemisen arvoinen. Hän etsi monta vuotta kunnes löysi Cerberuksen. Gaster on täysin lojaali ja tekisi mitä vaan mitä Cerberus käskee hänen tekevän.
Gasteri on Auroran suojelija ja jos Cerberus haluaa jonkun kuolevan, Gaster hoitaa sen ilman kysymyksiä.
If you feel that this content violates our Rules & Policies, or Terms of Use, you can send a report to our Flight Rising support team using this window.

Please keep in mind that for player privacy reasons, we will not personally respond to you for this report, but it will be sent to us for review.

Click or tap a food type to individually feed this dragon only. The other dragons in your lair will not have their energy replenished.

This dragon doesn't eat Insects.
Feed this dragon Meat.
Feed this dragon Seafood.
This dragon doesn't eat Plants.
You can share this dragon on the forums by either copying the browser URL manually, or using bbcode!
URL:
Widget:
Copy this Widget to the clipboard.

Exalting Gaster to the service of the Plaguebringer will remove them from your lair forever. They will leave behind a small sum of riches that they have accumulated. This action is irreversible.

Do you wish to continue?

  • Names must be longer than 2 characters.
  • Names must be no longer than 16 characters.
  • Names can only contain letters.
  • Names must be no longer than 16 characters.
  • Names can only contain letters.