Stulte12000's Clan

Lesser Lair
near the

Clan Info

Ви підходите до одного з свитків, що лежить прямо посеред приміщення в дереві. Діставши його з чохла та виклавши на дерев'яному столі, спеціально зробленого для записування та читання цього свитка, ви бачите наступне:
Клан був заснован Nov 01, 2023. Коли Mango і Argosh одружилися.
Це був доволі спекотний день, коли Mango відпочивала в своєму саду після тяжкої праці. В цей час, закрив на один момент очі щоб подрімати, їй почувся драконів рик неподалік. А вже згодом з ліса неподалік впав темно-коричневий дракон, з рожевими крилами. Він бився з одним звірів з лісу, що нагадував сову. Відскочивши звір знову напав, а зі сторони лісу вискочили ще декілька звірів, що правда вони відрізнялись коліром від першого. Mango, швидко підібрала посох з входу у дім, полетіла на допомогу дракону. В польоті вона використала ст магією, щоб відволікти звірів, в той час як дракон напав на них ззаду. Звіри тікали, лише одного незнайомий дракон тримав в своїй пащі мертвим.
-Я б і сам впорався!... ...І все ж, дякую.... - Почулося з вуст буркотливого дракона. Mango посміялася з такої гордості. Але побачивши рани, як тільки дракон опустив свою голову, її посмішка змінилася хвилюванням.
-Ти не проти... Якщо я допоможу тобі з ранами? - дракон подивився на Mango недовірливим поглядом, але згодом погодився.
Наступні декілька днів Mango лікувала дракона, як виявилось, у нього не було до цього дому де він міг зупинитися, тому він вів стиль життя воїна. Полювання та битви були його улюбленими заняттями, він показував себе на колизеї та не раз викликав інших драконів на дуелі.
За весь час перебування дракона у себе, Mango прив'язадася до нього. До цього вона вела самотній образ життя на маленький фермі, інколи навіть соромлячись заговорити з іншими драконами. Тому як тільки дракон, якого звати Argosh, вже збирався уходити, Mango попросила його залишитись.
Дракон був здивований, але час проведений разом йому теж приходив до душі, тому закриваючи двері за собой, він відповів:
-Я ще повернусь, - після чого Mango залишилась сама.
Хоч Mango і було сумно, але через декілька тижнів Argosh повернувся. Він погодився приєднатися до Mango.
Через півроку вони почали зустрічатися, невдовзі заграло весілля. Довго Mango вмовляла Argosh на заведення дітей, та той з часом погодився. Так і народилися їх діти, оточені любов'ю та турботою.

Recent Comments

November 24, 2023 18:19:17
thank you for buying colt off of me! welcome to flight rising!
November 02, 2023 08:44:20
Hello, and welcome to Flight Rising! Nature's Sapling Hub has links to guides and other flight activities to help you get started, here: https://www1.flightrising.com/forums/fl10/3205693
Delete this comment.
Report this comment.
Add this player to your Block list.
Player ID
691250
Date Joined
Nov 1, 2023

Recent Forum Posts

Stulte12000's Friends

Lystra03 (#691687)
FrellaDelahoya (#691685)
Kaurmi (#691688)
Dennnka (#271943)

Recent Activity

Nov 29
Welcomed new hatchlings!
2 Tundra Male, 2 Tundra Female
Nov 29
Welcomed new hatchlings!
2 Aether Female
Nov 29
Welcomed new hatchlings!
1 Mirror Male

Recent Achievements

Feb 23
Sign-On Bonus
Feb 23
Festive Favors: Rockbreaker's Ceremony
Feb 23
Auctioneer (10)
This user is currently active.
This user is currently idle.
If you feel that this comment has violates our Rules & Policies, or Terms of Use, you can send a report to our Flight Rising support team using this window.

Please keep in mind that for player privacy reasons, we will not personally respond to you for this report, but it will be sent to us for review.