Bug Report Forums
Report bugs and errors to the Flight Rising development team.
TOPIC | Genes/vials not linking to Morphology
I’m on a mobile device (ipad) using Safari. Clicking a gene or vial icon does cause a loading icon to appear in the top bar next to my battery percentage, but nothing actually happens. The tooltip still appears.

Edit: It appears my browser has pop-ups blocked. I have been able to click dragons to bring me to a new window in the AH, so whatever the difference is, that’s the problem.
Edit2: New tabs from clicking outfit widgets also work.
I’m on a mobile device (ipad) using Safari. Clicking a gene or vial icon does cause a loading icon to appear in the top bar next to my battery percentage, but nothing actually happens. The tooltip still appears.

Edit: It appears my browser has pop-ups blocked. I have been able to click dragons to bring me to a new window in the AH, so whatever the difference is, that’s the problem.
Edit2: New tabs from clicking outfit widgets also work.
Thanks for the report @SuperHappy. Please try this now in any forum post.

The first touch/click should open the tooltip, a second touch/click after the tooltip opens should now function like any old link.

Unlike the outfit widget, which has a known destination, we are only building the predict morphology URL when it's needed (on click). iOS views that as a threat and was blocking it. This new code is meant to get around that.
Thanks for the report @SuperHappy. Please try this now in any forum post.

The first touch/click should open the tooltip, a second touch/click after the tooltip opens should now function like any old link.

Unlike the outfit widget, which has a known destination, we are only building the predict morphology URL when it's needed (on click). iOS views that as a threat and was blocking it. This new code is meant to get around that.
~ Flight Rising Engineering Team ~

- Do you want to hear what I said again? Hoot hoot!

Flight Rising
Knowledge Base

Flight Rising Rules & Policies
It works now, thank you!
It works now, thank you!